SKREVET: 29.02.2012 / KLOKKEN: 10:46


Nå har jeg nettopp våkna, Mai-linn sovner hele tiden! Vi tok noen bilder igår som jeg kan legge ut + vi lagde en dansevideo ( kødd ) som holder på å laste på facebook, som jeg kan legge inn her også. Gjør det med bildene senere, siden jeg er på Mai-Linn sin pc (: 

Har ingen anelse om hva vi skal gjøre idag, men nå skal jeg laste opp den videoen, så snakkes vi senere :-D SKREVET: 28.02.2012 / KLOKKEN: 10:36


 

 

Ble feil størrelse på videone, men hun er døds god til å synge! 
SKREVET: 28.02.2012 / KLOKKEN: 09:50


Halo ;) fikk ikke blogga igår siden hadde ikke tid! Jeg har just våkna så er sykt trøtt. Vet ikke helt hva jeg skal i dag, men.det finner jeg ut senere :) haha, meningsløst innlegg og dårlig siden Blogger fra Mobilen

Kan legge inn noen random bilder fra mobilen
SKREVET: 26.02.2012 / KLOKKEN: 20:14


Vet jeg suger til å blogge, og tviler på jeg kommer til å fortsette bloggina så mye lengre, eller så lager jeg ny blogg.  ( men sammadet)

Nå sitter jeg på Jonas B sammen med Vesla - i Lyngdal ♥ Vi har nettopp sett filmen ' This means war ' haha, meg og vesla skal bli hemmelige agenter. 

Etter vi har spist skal vi kanskje bestille dessert, så går vi hjem til farsund. Skal sove hos Vesla, så vet ikke om det blir så masse blogging ellers. Kanskje 1 eller 2 innlegg. Men stikker nå, siden vi skal bestille dessert. Hade :D SKREVET: 18.02.2012 / KLOKKEN: 22:11


Hallo :-) Orker igrunn ikke blogge , siden er så trøtt. Skriver imorra - hade x) SKREVET: 18.02.2012 / KLOKKEN: 08:23


Hallo ♥ Var egentlig nå jeg skulle stå opp, men jeg våkna klokka 7 å fikk ikke sove mer! Skulle egentlig bare blogge litt før jeg steller meg og stikker ned til byen. Tar med kameraet i hele dag så blir nok en del bilder ikveld ;-) Gruer og gleder meg egentlig, haha. Men vi skal jo til Sigrid klokka 6 og spise mat, og øve på dansinga ( solveig,Mai-linn,nora, Sigrid og Vesla ) Så skal meg og Mai-linn øve litt der også! Blir nok ikke blogging før i 3-4 tida, siden det er da jeg er hjemme. Men må gå nå, hade :) 

 tok lang tid å laste opp bilde.
SKREVET: 17.02.2012 / KLOKKEN: 23:44


Selfølgelig, jeg hadde lovet meg selv at jeg skulle begynne å blogge fast hver dag, men greier jeg det? Nei! Kan egentlig ikke komme med så god unnskyldning, men forrige lørdag meldte meg, Andrea og Mai-linn oss på UKM :-) Så vi har jo øvd en del, og det har jeg satt før blogging. Imorra er det jo ukm, så regner med det blir mer blogging fremover utenom imorra. 

Burde egentlig legge meg nå siden har generalprøve i 11 tiden imorra, men jaja. Imorra blir det først generalprøve og være å se ppå de andre til 2 tiden, så klokka 4 skal jeg til Sigrid med jentene :-) Og UKM 18.00 - 22.00 ! Så imorra blir det ikke masse innlegg, men må nesten gå siden skal øve på sangen. hade :D

 
SKREVET: 11.02.2012 / KLOKKEN: 09:29


fordi jeg kom ikke inn på bloggen, hadde glemt passordet, men kom bare sånn plutselig på det  (: Men igår var jeg på westside med Nora & Vesla. Vi gjorde ikke så mye, var bare litt rundt i byen og var på ws. Vi gikk klokka 11! Senere idag skal jeg i filmkveld til Vesla med Silje,Emma,Nora,Mai-linn og Andrea ♥ blir gøy! 

Legger bare ut noen bilder jeg tok for noen dager siden, fordi jeg hadde photoshoot med meg selv som vanlig. 

SKREVET: 06.02.2012 / KLOKKEN: 18:05


  • Jeg HATER melk!  Det er noe av det verste jeg vet, liker det bare med sjokolade.
  • Jeg er allergisk mot solkrem, lakris & barnesminke. Noe som plager meg siden jeg elsker lakris ?
  • Jeg har sydd på ankelen, når jeg gikk i 3. klasse eller 4.klasse, kutta meg på ei øl flaske. 
  • Jeg er ekstremt flink til å rote på rommet mitt, det er nesten alltid rotete.
  • Jeg elsker ananas, det er sykt godt.
  • Jeg hater snø , det er gøy de første dagene det er! Men etterpå hater jeg det.
  • Jeg hater prøver.. 
  • Jeg elsker sommer :) 
  • Jeg elsker å bli kjent med nye folk!
  • Jeg elsker å synge & Danse 
Er mer å skrive, men skriver ikke mer nå :-) Skal dusje nå, haddebra! :* 


SKREVET: 05.02.2012 / KLOKKEN: 21:51


Ingenting er bedre enn å se på ' løvenes konge ' <3 Elsker den filmen! Totalt en av de beste disney filmene. Så den på 3D for noen uker siden på kino. Huska jo hele filmen. Ikke minst sangene, de er jo nydelige. Vi synger 3 stk av dem på skolen. 

? Fyll ditt sinn med kjærlighet / Can you feel the love tonight

? Hakuna Matata / Hakuna Matata

? Snart blir jeg majestet / I just can't wait to be king

SKREVET: 05.02.2012 / KLOKKEN: 21:22


SKREVET: 05.02.2012 / KLOKKEN: 13:29


Hallo :-) Nå har meg og Tonje stelt oss, og venter på at Andrea skal ringe! Vi skal snart / etterpå ned til Andrea der Aurora er ♥ Aurora begynner i klassen imorra, gleder meg sykt! Love you :-) 

Bare sånn at dere vet det, i ukedagene spessielt på mandager er det dårlig med oppdateringer. Vet ikke hvorfor, er vell pga lekser. Og pleier å være igjen på skolen med noen andre venner!  Mandager er den dagen det er minst, og det vet jeg ikke hvorfor. Men sånn er det nå. 

Har ikke så masse mer å si, så vi blogges senere! Hade sweet hearts :-) SKREVET: 05.02.2012 / KLOKKEN: 09:32


Hallo! Trenger litt hjelp, noen som kan lage header til meg? :) Hadde blitt veldig glad, og hvis noen kunne vist meg hvordan man setter inn header i gratis design. Er ikke så flink med sånne ting, haha.SKREVET: 05.02.2012 / KLOKKEN: 00:05


Hallo :-) Sorry for lite blogging ikveld, men har ikke orka å blogge. Vi har egentlig bare vært på pcen, og sett på film! Nå prater vi med pappa, om blogg. Haha, pappa du er kul du♥ Tror ikke vi blir så veldig lenge oppe, siden vi begge holdt på å sovne istad når vi så film, og jeg sovna! Ble visst ikke noe anbefaling idag allikavell, for ta det imorra eller noe sånt.

SKREVET: 04.02.2012 / KLOKKEN: 19:38


Hallo ! Nå sitter jeg hos Tonje :) Vi skal snart til meg! Det var sykt gøy i Lyngdal idag, bare synd at FIL tapte.. Vi traff også Tobias fra leir ;) Siste kampen ble ikke så bra mot slutten, siden han ene på laget og en fra det andre laget fikk dunka borti hverandre hardt så de måtte på legevakta å sy begge to. Men nok om idag ;-)

som sagt vi skal snart til meg, og da blir det mer blogging. Nå blogger jeg fra Tonje sin IPad, derfor innlegget ble så dårlig. Jaja, blir bedre etterpå. Kommer ett innlegg etterpå fra mobilen også siden jeg bare tok bilder med mobilen. Hadde ikke med kameraet, fordi det var tumt for strøm.

Må nesten stikke nå, så hadebra beste lesere !SKREVET: 04.02.2012 / KLOKKEN: 11:13


Hallo :) Meg, Andrea & Mai-Linn skal kanskje synge på ukm, tips til sanger? :) 
SKREVET: 04.02.2012 / KLOKKEN: 10:25


Hallo ;-) Setter i gang en spørsmålsrunde.   Svarer for det meste på alt, men ikke for personlig. Vet ikke når jeg svarer ! :) 


Vi er kule, Andrea ♥
SKREVET: 04.02.2012 / KLOKKEN: 10:03


Halo :-) Nå som jeg har begynt bloggen på nytt tenkte jeg å spørre dere om noe. Hva vil dere at jeg skal blogge om? Vil dere ha videoer ? Men, jeg kommer ikke til å lage sminkevideo, eller treningsvideo. Bare så det er sagt! Det er bare å kommentere , eller sende mail & de som er venn med meg på facebook kan jo bare skrive der også. Jeg kan sikkert ha ukens spørsmål, hvis dere vil det. Eller spørsmålsrunde. 

En ting til :  Lik min Fanpage på facebook,så kommenterer jeg bloggen din hvis du har ? 

 

Hadde egentlig ikke noe mer å skrive enn at jeg skal bare chille litt til, så skal jeg dusje og stelle meg. Så tar jeg turen inn til Tonje! Blir nok ett eller to innlegg før jeg går, hade søtinger ;-) 

I Will Always Love You, Bbe :* 
SKREVET: 04.02.2012 / KLOKKEN: 00:05


Hallo igjen ♥ skulle egentlig bare si at jeg tar kvelden nå, snart!  Så blir ikke mer blogging kveld, men blogger imorra. Tonje kommer her imorra å sover over. Har også en anbefaling å komme med imorra, så jeg er jo godt forbredt for blogginga imorra ;-) Det er forresten valentinsday 14.februar. SKREVET: 03.02.2012 / KLOKKEN: 23:53


Hallo ;-) Føler meg akuratt som den dagen jeg startet denne bloggen, siden jeg nå har slettet hele arkivet. Grunnen var egentlig at alt bare gikk nedover. Jeg blogget aldri, og ble lei av hele bloggen min. Gadd ikke lage ny for ingen av navnene jeg ville ha funket. Så jeg bare sletta hele arkivet, og endret design osv.

Hvorfor jeg gjorde det? 

Når det kommer det grunnen er det ikke så masse. Jeg ble rett og slett bare drit lei hele bloggen min! Syntes den ble så dårlig, og gadd ikke mer. Håper ikke det blir sånn nå. 

Nye lesere? 

I det siste har jeg fått nokså mange nye lesere, har jeg funnet ut av kommentarer, mail osv. Så tenkte å skrive litt om meg selv.

 Jeg er da ei jente på snart 13 år, som heter Benedikte. Jeg bor i byen Farsund. På fritiden gjør jeg vell det de fleste gjør : pc, venner, og skole ting. Jeg pleier også å danse,turne,synge, og ta bilder. Jeg går på hip hop, det er veldig gøy. Turn gikk jeg på for noen år siden, men valgte å slutte av personlige grunner. Jeg synger ikke i kor eller noe , men omtrent alle vennene mine har hørt meg synge, siden jeg synger over alt. Ta bilder er noe jeg gjør veldig masse av, jeg elsker å ta bilder og redigere dem værtfall ♥ Filmkvelder / Jente kvelder er noe av det koseligste jeg vet om! 

Skal ikke babble mer nå, men ja. Dette ble et random innlegg. 


hits